Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00007685" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00007685 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027022:_____/04:995721

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku v homogenizátoru, prováděná při teplotách 110 až 150 C v časovém intervalu 3 až 20 hodin, poskytuje produkt naprosto sterilní, zachovávající své původní vlastnosti a mající pevnost bílkového gelu mno

  • Název v anglickém jazyce

    Thermal sterilization of dried egg white powder

  • Popis výsledku anglicky

    Thermal sterilization of dried egg white powder at 100 - 150 C in homogenizer 3 - 20 hours. The absolutely sterile product has original properties of dry egg white powder and the strength of gel prepared from this product is considerably higher than theThermal sterilization of dried egg white powder at 100 - 150 C in homogenizer 3 - 20 hours. The absolutely sterile product has original properties of dry egg white powder and the strength of gel prepared from this product is considerably higher than then

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: Nové technologie zpracování vaječné suroviny</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    293596

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

    15. 4. 2003

  • Název vlastníka

    spolumajitelství: Výzkumný ústav potravinářský Praha; Česká zemědělská univerzita v Praze; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Způsob využití

  • Druh možnosti využití