Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00007685" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00007685 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/04:995721
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku
Popis výsledku v původním jazyce
Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku v homogenizátoru, prováděná při teplotách 110 až 150 C v časovém intervalu 3 až 20 hodin, poskytuje produkt naprosto sterilní, zachovávající své původní vlastnosti a mající pevnost bílkového gelu mno
Název v anglickém jazyce
Thermal sterilization of dried egg white powder
Popis výsledku anglicky
Thermal sterilization of dried egg white powder at 100 - 150 C in homogenizer 3 - 20 hours. The absolutely sterile product has original properties of dry egg white powder and the strength of gel prepared from this product is considerably higher than theThermal sterilization of dried egg white powder at 100 - 150 C in homogenizer 3 - 20 hours. The absolutely sterile product has original properties of dry egg white powder and the strength of gel prepared from this product is considerably higher than then
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: Nové technologie zpracování vaječné suroviny</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
293596
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
15. 4. 2003
Název vlastníka
spolumajitelství: Výzkumný ústav potravinářský Praha; Česká zemědělská univerzita v Praze; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Způsob využití
—
Druh možnosti využití
—