Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravin. II_2003.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00008014" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00008014 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravin. II_2003.
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář je součástí cyklu seminářů vztahujících se k této problematice a probíhajících dvakrát ročně. Cyklus seznamuje zájemce o tématiku s teorií Aw a praktickým využíváním přístrojů používaných k tomuto stanovení ve vztahu k teorii a praxi potravinářstv
Název v anglickém jazyce
Theory and practice of measuring of water activity and its importance to food safety
Popis výsledku anglicky
The workshop is a part of the course related with this problems and is organized twice a year. The source acquaints the participants with the Aw theory and practical use of the measure instruments in theory and praxis in the food processing industry andThe workshop is a part of the course related with this problems and is organized twice a year. The source acquaints the participants with the Aw theory and practical use of the measure instruments in theory and praxis in the food processing industry andw
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
28
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce