Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravin. I_2003
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00008013" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00008013 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravin. I_2003
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář je součástí cyklu seminářů vztahujících se k této problematice a probíhajících dvakrát ročně. Cyklus seznamuje zájemce s teorií Aw a praktickým využíváním přístrojů používaných k tomuto stanovení ve vztahu k teorii a praxi potravinářství; v dalším
Název v anglickém jazyce
Water activity - its theory and practice and its importance in food safety
Popis výsledku anglicky
The workshop is a part of the course related with these problems and will continue twice a year. The course acquaints the participants with the Aw theory and practical use of the measuring instruments in the theory and praxis in food processing industry.The workshop is a part of the course related with these problems and will continue twice a year. The course acquaints the participants with the Aw theory and practical use of the measuring instruments in the theory and praxis in food processing industry.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
30
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce