Bezlepková dieta a situace v České republice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002317" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002317 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Gluten-free diet and the situation in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the presentation was to show the real situation concerning gluten-free diet and control system in the Czech Republic.New research project focused on gluten-free foods and their analysis was presented as well.
Název v anglickém jazyce
Gluten-free diet and the situation in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The aim of the presentation was to show the real situation concerning gluten-free diet and control system in the Czech Republic.New research project focused on gluten-free foods and their analysis was presented as well.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analýza glutenu (lepku) a sledování kvality bezlepkových potravin a surovin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 17 th Meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity
ISBN
3-928921-87-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
135-138
Název nakladatele
Verlag Wissenshcaftliche Scripten
Místo vydání
Zwickau
Místo konání akce
Londýn
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—