Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prezentace ústavu na 19. Fóru celiaků - Gluten Free Prague Expo

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000041 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Prezentace ústavu na 19. Fóru celiaků - Gluten Free Prague Expo

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Na akci byly prezentovány výsledky výzkumu v oblasti bezlepkové diety - výsledky stanoveného obsahu lepku v potravinách z tržní sítě, databáze bezlepkových potravin a vyvinuté, nutričně vyvážené a obohacené bezlepkové výrobky, především pečivo.

  • Název v anglickém jazyce

    Institute presentation at 19. Fórum celiaků - Gluten Free Prague Expo

  • Popis výsledku anglicky

    At the event, the results of research in the field of gluten-free diet were presented - the results of the determined gluten content in food from the market, the database of gluten-free foods and developed, nutritionally balanced and enriched gluten-free products, especially bakery products.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů