Prezentace ústavu na 19. Fóru celiaků - Gluten Free Prague Expo
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Prezentace ústavu na 19. Fóru celiaků - Gluten Free Prague Expo
Popis výsledku v původním jazyce
Na akci byly prezentovány výsledky výzkumu v oblasti bezlepkové diety - výsledky stanoveného obsahu lepku v potravinách z tržní sítě, databáze bezlepkových potravin a vyvinuté, nutričně vyvážené a obohacené bezlepkové výrobky, především pečivo.
Název v anglickém jazyce
Institute presentation at 19. Fórum celiaků - Gluten Free Prague Expo
Popis výsledku anglicky
At the event, the results of research in the field of gluten-free diet were presented - the results of the determined gluten content in food from the market, the database of gluten-free foods and developed, nutritionally balanced and enriched gluten-free products, especially bakery products.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů