Foláty a fermentované mléčné výrobky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P003948" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P003948 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/03:9P000397
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Folates and fermented milk products
Popis výsledku v původním jazyce
Folate content in 15 fermented milk products was determined and values between 0.40 and 4,01 ug/100g found.Model fermentation of defatted milk with selected strains of lactic acid bacteria showed differences in folate production ability between idividualstrains
Název v anglickém jazyce
Folates and fermented milk products
Popis výsledku anglicky
Folate content in 15 fermented milk products was determined and values between 0.40 and 4,01 ug/100g found.Model fermentation of defatted milk with selected strains of lactic acid bacteria showed differences in folate production ability between idividualstrains
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
FolateFuncHealth News
ISSN
1472-9700
e-ISSN
—
Svazek periodika
neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
2
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—