Zkušenosti se zámenou etiket z pohledu celiaku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A00%3A_3215" target="_blank" >RIV/00027022:_____/05:00:_3215 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60197994:_____/05:00:_3215 RIV/61388971:_____/05:00:_3215 RIV/68405430:_____/05:00:_3215 RIV/68081715:_____/05:00:_3215
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Experience with confusing food labelling from celiacs point of view
Popis výsledku v původním jazyce
Several confusing labels of gluten-free food and common food have been found and later discussed among FRIP, celiac societies and Czech Agricultural and Food Inspection Authority since December 2004. Many topics relating to food allergens labelling,
Název v anglickém jazyce
Experience with confusing food labelling from celiacs point of view
Popis výsledku anglicky
Several confusing labels of gluten-free food and common food have been found and later discussed among FRIP, celiac societies and Czech Agricultural and Food Inspection Authority since December 2004. Many topics relating to food allergens labelling,
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53002" target="_blank" >1B53002: Hodnocení bezpečnosti potravin pro bezlepkovou dietu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—