Hodnocení bezpecnosti potravin pro bezlepkovou dietu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A00%3A_3218" target="_blank" >RIV/00027022:_____/05:00:_3218 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60197994:_____/05:00:_3218 RIV/61388971:_____/05:00:_3218 RIV/68405430:_____/05:00:_3218 RIV/68081715:_____/05:00:_3218
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení bezpecnosti potravin pro bezlepkovou dietu
Popis výsledku v původním jazyce
Príspevek shrnuje nápln projektu spolecne podaného se Sdružení celiaku Ceské republiky. Nápln je predevším zamerena na databázi potravin vhodných pro bezlepkovou dietu, sledování denního príjmu gliadinu u konzumentu s celiakií, zavedení metody PCR pro dukaz prítomnosti pšenice v bezlepkových potravinách
Název v anglickém jazyce
Clasificcation of security for gluten-free diet
Popis výsledku anglicky
The conctributions included achieved results in gluten-gree diet problems: change symptoms of celiakie at children, gluten and automunital disease, imunopathogenical mechanism celiakie, production of gluten-free food, new food legislation and its resultfor patient and gluten content in foodstuff control.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53002" target="_blank" >1B53002: Hodnocení bezpečnosti potravin pro bezlepkovou dietu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—