Výskyt skvalenu a cholesterolu v různých druzích sladkovodních ryb
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P008526" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P008526 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Occurence of Squalene and Cholesterol in Various Species of Czech Freshwater Fish
Popis výsledku v původním jazyce
Squalene and cholesterol content in different freshwater fish species was estimated and compared with the content of these matters in saltwater fish and other squalene sources used in food products..
Název v anglickém jazyce
Occurence of Squalene and Cholesterol in Various Species of Czech Freshwater Fish
Popis výsledku anglicky
Squalene and cholesterol content in different freshwater fish species was estimated and compared with the content of these matters in saltwater fish and other squalene sources used in food products..
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
25
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
195-201
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—