Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

ELISA kit for mustard protein determination ? Collaborative study (Book of Abstracts, 4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, November 4-6, 2009, Prague, Czech Republic, page 498, ISSN 978-80-7080-726-2)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000090" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000090 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    ELISA kit for mustard protein determination ? Collaborative study (Book of Abstracts, 4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, November 4-6, 2009, Prague, Czech Republic, page 498, ISSN 978-80-7080-726-2)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A collaborative study in 12 laboratories was performed to prove the validation of the ELISA method developed for quantitative mustard protein determination in foods. The ELISA kit used for this study is based on rabbit polyclonal antibody. This kit doesnot produce any false positive results or cross-reactivity with a broad food matrix range with zero mustard protein content. All participants obtained the Mustard ELISA kit with standard operational procedures, the list of samples, samples and a protocolfor recording test results. The study included 15 food samples and 2 spiked samples. Seven food matrix samples of zero mustard content and four samples with mustard declared as an ingredient showed mustard protein content lower than the first standard (mustard protein content of 0.42 mg kg-1). Four samples with mustard declared as an ingredient revealed mustard protein content above 12.5 mg kg-1 (the highest standard).

  • Název v anglickém jazyce

    ELISA kit for mustard protein determination ? Collaborative study (Book of Abstracts, 4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, November 4-6, 2009, Prague, Czech Republic, page 498, ISSN 978-80-7080-726-2)

  • Popis výsledku anglicky

    A collaborative study in 12 laboratories was performed to prove the validation of the ELISA method developed for quantitative mustard protein determination in foods. The ELISA kit used for this study is based on rabbit polyclonal antibody. This kit doesnot produce any false positive results or cross-reactivity with a broad food matrix range with zero mustard protein content. All participants obtained the Mustard ELISA kit with standard operational procedures, the list of samples, samples and a protocolfor recording test results. The study included 15 food samples and 2 spiked samples. Seven food matrix samples of zero mustard content and four samples with mustard declared as an ingredient showed mustard protein content lower than the first standard (mustard protein content of 0.42 mg kg-1). Four samples with mustard declared as an ingredient revealed mustard protein content above 12.5 mg kg-1 (the highest standard).

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů