Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

ELISA kit for peanut protein determination: Collaborative study.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896640" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896640 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027022:_____/13:00000386

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.ingentaconnect.com/content/aoac/jaoac/2013/00000096/00000005/art00018" target="_blank" >http://www.ingentaconnect.com/content/aoac/jaoac/2013/00000096/00000005/art00018</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.5740/jaoacint.12-474" target="_blank" >10.5740/jaoacint.12-474</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    ELISA kit for peanut protein determination: Collaborative study.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A collaborative study in 10 laboratories was performed to validate an ELISA method developed for the quantitative determination of peanut protein in foods. The ELISA kit used for this study is based on rabbit polyclonal antibody. This kit does not produce any false-positive results or cross-reactivity with a broad range of peanut-free food matrixes. All participants obtained the peanut ELISA kit with standard operational procedures, a list of samples, the samples, and a protocol for recording test results. The study included 15 food samples. Three food matrix samples of zero peanut content showed peanut protein content lower than the first standard (0.10 mg/kg). Three samples with peanut declared as an ingredient revealed peanut protein content outsidethe calibration curve (absorbance was above the highest standard) in all laboratories, and three samples had the peanut content reported either above the highest standard or within the calibration curve, depending on the laboratory. Six

  • Název v anglickém jazyce

    ELISA kit for peanut protein determination: Collaborative study.

  • Popis výsledku anglicky

    A collaborative study in 10 laboratories was performed to validate an ELISA method developed for the quantitative determination of peanut protein in foods. The ELISA kit used for this study is based on rabbit polyclonal antibody. This kit does not produce any false-positive results or cross-reactivity with a broad range of peanut-free food matrixes. All participants obtained the peanut ELISA kit with standard operational procedures, a list of samples, the samples, and a protocol for recording test results. The study included 15 food samples. Three food matrix samples of zero peanut content showed peanut protein content lower than the first standard (0.10 mg/kg). Three samples with peanut declared as an ingredient revealed peanut protein content outsidethe calibration curve (absorbance was above the highest standard) in all laboratories, and three samples had the peanut content reported either above the highest standard or within the calibration curve, depending on the laboratory. Six

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL

  • ISSN

    1060-3271

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    96

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1041-1047

  • Kód UT WoS článku

    000326198600018

  • EID výsledku v databázi Scopus