Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutritional evaluation of traditional Czech dishes made from potatoes (Book of abstracts, 3rd International EuroFIR Congress, Vienna 8.-11.9.2009, p.207-208,ISBN: 978-3-9501610-5-2

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000102" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000102 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Nutritional evaluation of traditional Czech dishes made from potatoes (Book of abstracts, 3rd International EuroFIR Congress, Vienna 8.-11.9.2009, p.207-208,ISBN: 978-3-9501610-5-2

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Traditional Czech dishes made from potatoes were characterised by their nutritional composition. The results were documented following the EuroFIR standards. A photographic documentation of food preparation was made. The results broaden the spectrum of foods and the scope of the data covered by the Czech National Database of Food Composition

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritional evaluation of traditional Czech dishes made from potatoes (Book of abstracts, 3rd International EuroFIR Congress, Vienna 8.-11.9.2009, p.207-208,ISBN: 978-3-9501610-5-2

  • Popis výsledku anglicky

    Traditional Czech dishes made from potatoes were characterised by their nutritional composition. The results were documented following the EuroFIR standards. A photographic documentation of food preparation was made. The results broaden the spectrum of foods and the scope of the data covered by the Czech National Database of Food Composition

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů