Databáze složení potravin České republiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000602" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000602 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Databáze složení potravin České republiky
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek informuje o Databázi složení potravin České republiky z hlediska organizační struktury, sběru a dokumentace dat a jejich zvěřejnění na internetu. Je představena stručná historie vývoje databazí v zahraničí a v ČR.
Název v anglickém jazyce
The Czech Food Composition Database
Popis výsledku anglicky
The Czech Food Composition Database is characterised in relation to organisation structure of the project, procedures for data collection and documentation and its dissemination on the internet. A brief history of development of food composition databases abroad and in the Czech Republic is presented.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
71
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
118-121
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—