Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Full value documentation in the Czech Food Composition Database (Book of abstracts, International EuroFIR Congress, Vienna 8.10.9.2009, p.52-53, ISBN: 978-3-9501610-5-2)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000105" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000105 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Full value documentation in the Czech Food Composition Database (Book of abstracts, International EuroFIR Congress, Vienna 8.10.9.2009, p.52-53, ISBN: 978-3-9501610-5-2)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The processing of the Czech food data is conducted according to the requirements of the EuroFIR standard for full value documentation. Compliance with the EuroFIR standard was confirmed by inclusion of the Czech dataset into the EuroFIR eSearch facility? a prototype of an authoritative source of food composition data in Europe. Information about Czech foods can be disseminated to Czech and international users.

  • Název v anglickém jazyce

    Full value documentation in the Czech Food Composition Database (Book of abstracts, International EuroFIR Congress, Vienna 8.10.9.2009, p.52-53, ISBN: 978-3-9501610-5-2)

  • Popis výsledku anglicky

    The processing of the Czech food data is conducted according to the requirements of the EuroFIR standard for full value documentation. Compliance with the EuroFIR standard was confirmed by inclusion of the Czech dataset into the EuroFIR eSearch facility? a prototype of an authoritative source of food composition data in Europe. Information about Czech foods can be disseminated to Czech and international users.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů