Full value documentation in the Czech Food Composition Database (Book of abstracts, International EuroFIR Congress, Vienna 8.10.9.2009, p.52-53, ISBN: 978-3-9501610-5-2)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000105" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000105 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Full value documentation in the Czech Food Composition Database (Book of abstracts, International EuroFIR Congress, Vienna 8.10.9.2009, p.52-53, ISBN: 978-3-9501610-5-2)
Popis výsledku v původním jazyce
The processing of the Czech food data is conducted according to the requirements of the EuroFIR standard for full value documentation. Compliance with the EuroFIR standard was confirmed by inclusion of the Czech dataset into the EuroFIR eSearch facility? a prototype of an authoritative source of food composition data in Europe. Information about Czech foods can be disseminated to Czech and international users.
Název v anglickém jazyce
Full value documentation in the Czech Food Composition Database (Book of abstracts, International EuroFIR Congress, Vienna 8.10.9.2009, p.52-53, ISBN: 978-3-9501610-5-2)
Popis výsledku anglicky
The processing of the Czech food data is conducted according to the requirements of the EuroFIR standard for full value documentation. Compliance with the EuroFIR standard was confirmed by inclusion of the Czech dataset into the EuroFIR eSearch facility? a prototype of an authoritative source of food composition data in Europe. Information about Czech foods can be disseminated to Czech and international users.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů