Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

ELISA kit for casein determination-Interlaboratory study

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000157" target="_blank" >RIV/00027022:_____/10:00000157 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    ELISA kit for casein determination-Interlaboratory study

  • Popis výsledku v původním jazyce

    An interlaboratory study was performed in eight laboratories to validate an ELISA method developed for quantitative determination of casein in foods. All participants in the study received the casein kit, which included a standard operating procedure, alist of the samples, the samples, and a protocol for recording test results.Repeatability and reproducibility limits as well as LOQ (1.8 mg CAS/kg) and LOD (0.5 mg CAS/kg) for the kit were calculated from the results of the interlaboratory study.

  • Název v anglickém jazyce

    ELISA kit for casein determination-Interlaboratory study

  • Popis výsledku anglicky

    An interlaboratory study was performed in eight laboratories to validate an ELISA method developed for quantitative determination of casein in foods. All participants in the study received the casein kit, which included a standard operating procedure, alist of the samples, the samples, and a protocol for recording test results.Repeatability and reproducibility limits as well as LOQ (1.8 mg CAS/kg) and LOD (0.5 mg CAS/kg) for the kit were calculated from the results of the interlaboratory study.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B06138" target="_blank" >2B06138: Metody na stanovení alergenních složek v potravinách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of AOAC International

  • ISSN

    1060-3271

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    93

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000277132800037

  • EID výsledku v databázi Scopus