Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

ELISA Kit for Mustard Protein Determination: Interlaboratory study

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F11%3A00000233" target="_blank" >RIV/00027022:_____/11:00000233 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    ELISA Kit for Mustard Protein Determination: Interlaboratory study

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A collaborative study in 12 laboratories was performed to prove the validation of the ELISA method developed for the quantitative mustard protein determination in foods. The ELISA kit used for this study is based on rabbit polyclonal antibody. This kit did not produce any false positive results or cross-reactivity in in-house validation with a broad range of food matrices range with no detectable mustard protein . All participants obtained the Mustard ELISA kit with standard operational procedures, thelist of samples, samples and a protocol for recording test results. The study included 15 food samples and 2 spiked samples. The statistical tests (Cochran, Dixon and Mandel) and analysis of variance (ANOVA) were used for the evaluation of the collaborative study results. Repeatability and reproducibility limits as well as a limit of quantification (LOQ, 1.8 mg mustard proteins/kg) and a limit of detection (LOD, 0.5 mg mustard proteins/kg) for the kit were calculated.

  • Název v anglickém jazyce

    ELISA Kit for Mustard Protein Determination: Interlaboratory study

  • Popis výsledku anglicky

    A collaborative study in 12 laboratories was performed to prove the validation of the ELISA method developed for the quantitative mustard protein determination in foods. The ELISA kit used for this study is based on rabbit polyclonal antibody. This kit did not produce any false positive results or cross-reactivity in in-house validation with a broad range of food matrices range with no detectable mustard protein . All participants obtained the Mustard ELISA kit with standard operational procedures, thelist of samples, samples and a protocol for recording test results. The study included 15 food samples and 2 spiked samples. The statistical tests (Cochran, Dixon and Mandel) and analysis of variance (ANOVA) were used for the evaluation of the collaborative study results. Repeatability and reproducibility limits as well as a limit of quantification (LOQ, 1.8 mg mustard proteins/kg) and a limit of detection (LOD, 0.5 mg mustard proteins/kg) for the kit were calculated.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of AOAC International

  • ISSN

    1060-3271

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    94

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    605-610

  • Kód UT WoS článku

    000289544500029

  • EID výsledku v databázi Scopus