Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production Publikace : Stehno, Z.and all. Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production. Journal of Life Sciences, 5(3): 206-211

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F11%3A00000271" target="_blank" >RIV/00027022:_____/11:00000271 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production Publikace : Stehno, Z.and all. Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production. Journal of Life Sciences, 5(3): 206-211

  • Popis výsledku v původním jazyce

    With the aim to select varietes or landraces for their possible further use we, tested the set of 8 emmer wheat genetic resources. There were tested the main grain components, bread making characteristics and contents of health supporting chemical substances such as total dietary fibre content, content of total polyphenols plus catechin and ferulic acid contents, vitamin of the B group and E plus total content of carotenoids.

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production Publikace : Stehno, Z.and all. Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production. Journal of Life Sciences, 5(3): 206-211

  • Popis výsledku anglicky

    With the aim to select varietes or landraces for their possible further use we, tested the set of 8 emmer wheat genetic resources. There were tested the main grain components, bread making characteristics and contents of health supporting chemical substances such as total dietary fibre content, content of total polyphenols plus catechin and ferulic acid contents, vitamin of the B group and E plus total content of carotenoids.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Studium a charakterizace zrnin s vysokou nutriční hodnotou pro speciální pekárenské a pečivárenské využití.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů