Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production Publikace : Stehno, Z.and all. Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production. Journal of Life Sciences, 5(3): 206-211
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F11%3A00000271" target="_blank" >RIV/00027022:_____/11:00000271 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production Publikace : Stehno, Z.and all. Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production. Journal of Life Sciences, 5(3): 206-211
Popis výsledku v původním jazyce
With the aim to select varietes or landraces for their possible further use we, tested the set of 8 emmer wheat genetic resources. There were tested the main grain components, bread making characteristics and contents of health supporting chemical substances such as total dietary fibre content, content of total polyphenols plus catechin and ferulic acid contents, vitamin of the B group and E plus total content of carotenoids.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production Publikace : Stehno, Z.and all. Evaluation of emmer wheat genetic resources aimed at dietary food production. Journal of Life Sciences, 5(3): 206-211
Popis výsledku anglicky
With the aim to select varietes or landraces for their possible further use we, tested the set of 8 emmer wheat genetic resources. There were tested the main grain components, bread making characteristics and contents of health supporting chemical substances such as total dietary fibre content, content of total polyphenols plus catechin and ferulic acid contents, vitamin of the B group and E plus total content of carotenoids.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Studium a charakterizace zrnin s vysokou nutriční hodnotou pro speciální pekárenské a pečivárenské využití.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů