Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zeleninová šťáva na bázi šťávy z kysaného zelí.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000301" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000301 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/12:ZFZELI12

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Zeleninová šťáva na bázi šťávy z kysaného zelí.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká využití šťávy z kysaného zelí jako složky zeleninových šťáv. Šťáva z kysaného zelí slouží k dosažení nízké hodnoty pH a současně je zdrojem významných bioaktivních látek. K ošetření šťáv je použita technologie vysokého tlaku.

  • Název v anglickém jazyce

    Vegetable juice on the base of sour cabbage juice.

  • Popis výsledku anglicky

    Technical solution is related to the utilization of sour cabbage juice as one ingredient of vegetable juice. Sour cabbage juice serves for the achievement of low pH value and it is also a source of bioactive compounds. High pressure is used for the treatment of vegetable juices.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B089" target="_blank" >QI91B089: Nové metody a postupy využití zemědělských surovin pro koncepci funkčních potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    24657

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Výzkumný ústav mlékárenský, s.r.o. Beskyd Fryčovice, a.s.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence