Zeleninová šťáva na bázi šťávy z kysaného zelí.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000301" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000301 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/26722861:_____/12:ZFZELI12
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zeleninová šťáva na bázi šťávy z kysaného zelí.
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká využití šťávy z kysaného zelí jako složky zeleninových šťáv. Šťáva z kysaného zelí slouží k dosažení nízké hodnoty pH a současně je zdrojem významných bioaktivních látek. K ošetření šťáv je použita technologie vysokého tlaku.
Název v anglickém jazyce
Vegetable juice on the base of sour cabbage juice.
Popis výsledku anglicky
Technical solution is related to the utilization of sour cabbage juice as one ingredient of vegetable juice. Sour cabbage juice serves for the achievement of low pH value and it is also a source of bioactive compounds. High pressure is used for the treatment of vegetable juices.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B089" target="_blank" >QI91B089: Nové metody a postupy využití zemědělských surovin pro koncepci funkčních potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
24657
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Výzkumný ústav mlékárenský, s.r.o. Beskyd Fryčovice, a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence