Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pohankový slad karamelový a barvící

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000325" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000325 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/12:#0000733

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pohankový slad karamelový a barvící

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pohankový slad karamelový a pohankový slad barvící jsou použitelné zejména při výrobě různorodých bezlepkových výrobků, jako je mouka, krupice, kroupy, pečivo, chléb nebo pivo či jiné bezlepkové nápoje.Pohankový slad karamelový a barvící vyznačující se tím, že oba slady jsou vyrobeny z pohanky seté /Fagopyrum esculentum Moench/ nebo pohanky tatarské /Fagopyrum tataricum Gaertn/, přičemž pohankový karamelový slad obsahuje minimálně 80 % extraktu a barva jeho sladiny vykazuje min. 30 jednotek EB a pohankový barvící slad má barvu sladiny, která vykazuje min. 400 jednotek EBC.

  • Název v anglickém jazyce

    Buckwheat malt caramel and coloring

  • Popis výsledku anglicky

    Buckwheat caramel malt and buckwheat coloring malt can be used especially at production of various gluten-free products, such as flour, pearls, bakery products, bread or beer or other gluten-free beverages.Buckwheat caramel malt and buckwheat coloring malt are made from buckwheat /Fagopyrum esculentum Moench or Fagopyrum tataricum Gaertn/. Buckwheat caramel malt contains minimally 80 % of extract and color of sweet wort exhibits at least 30 EB units and buckwheat coloring malt has a color of sweet wortwhich exhibits at least 400 EBC units.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    23774

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence