Pohankový slad karamelový a barvící
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000325" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000325 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/12:#0000733
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pohankový slad karamelový a barvící
Popis výsledku v původním jazyce
Pohankový slad karamelový a pohankový slad barvící jsou použitelné zejména při výrobě různorodých bezlepkových výrobků, jako je mouka, krupice, kroupy, pečivo, chléb nebo pivo či jiné bezlepkové nápoje.Pohankový slad karamelový a barvící vyznačující se tím, že oba slady jsou vyrobeny z pohanky seté /Fagopyrum esculentum Moench/ nebo pohanky tatarské /Fagopyrum tataricum Gaertn/, přičemž pohankový karamelový slad obsahuje minimálně 80 % extraktu a barva jeho sladiny vykazuje min. 30 jednotek EB a pohankový barvící slad má barvu sladiny, která vykazuje min. 400 jednotek EBC.
Název v anglickém jazyce
Buckwheat malt caramel and coloring
Popis výsledku anglicky
Buckwheat caramel malt and buckwheat coloring malt can be used especially at production of various gluten-free products, such as flour, pearls, bakery products, bread or beer or other gluten-free beverages.Buckwheat caramel malt and buckwheat coloring malt are made from buckwheat /Fagopyrum esculentum Moench or Fagopyrum tataricum Gaertn/. Buckwheat caramel malt contains minimally 80 % of extract and color of sweet wort exhibits at least 30 EB units and buckwheat coloring malt has a color of sweet wortwhich exhibits at least 400 EBC units.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
23774
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence