Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Grape juices and resveratrol and other components content prepared from UV light and ozonized water treated grapes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000339" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000339 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Grape juices and resveratrol and other components content prepared from UV light and ozonized water treated grapes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The grape juices prepared by different methods from grapes treated by UV radiation and ozonized water dipping were analysed. The resveratrol content, piceid, vitamin C content, antioxidant capacity, phenolic substances, colour and antimutagenicity were predicted for 6 different sorts of grapes: Müller-Thürgau, Veltliner green, Veltliner green bio, Franc, Franc bio and Vavrinecke. The grape juices were prepared by thermal heating then pressed for release of the juice. Received juice was then frozen, highpressure pasteurized and stored in cold store and heat pasteurized in bottles and stored at

  • Název v anglickém jazyce

    Grape juices and resveratrol and other components content prepared from UV light and ozonized water treated grapes

  • Popis výsledku anglicky

    The grape juices prepared by different methods from grapes treated by UV radiation and ozonized water dipping were analysed. The resveratrol content, piceid, vitamin C content, antioxidant capacity, phenolic substances, colour and antimutagenicity were predicted for 6 different sorts of grapes: Müller-Thürgau, Veltliner green, Veltliner green bio, Franc, Franc bio and Vavrinecke. The grape juices were prepared by thermal heating then pressed for release of the juice. Received juice was then frozen, highpressure pasteurized and stored in cold store and heat pasteurized in bottles and stored at

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B094" target="_blank" >QI91B094: Odrůdové hroznové šťávy se zdravotním benefitem</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů