Odhořčený koncentrát amarantových bílkovin se zvýšeným obsahem vápníku a hořčíku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000430" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000430 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Odhořčený koncentrát amarantových bílkovin se zvýšeným obsahem vápníku a hořčíku
Popis výsledku v původním jazyce
Odhořčené koncentráty amarantových bílkovin, získané novým způsobem izolace, mohou být využity pro produkci doplňků stravy či funkčních potravin nebo mohou být přidávány do různých mléčných, masných, pekárenských či extrudovaných produktů.
Název v anglickém jazyce
Debittered concentrate of amaranth proteins enriched with calcium and magnesium
Popis výsledku anglicky
Debittered concentrates of amaranth proteins, obtained by a new isolation process, can be used for production of nutraceuticals, incl. functional foods. The protein concentrates can be added to different milk, meat, bakery or extruded products, too.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06173" target="_blank" >2B06173: Materiály a produkty s vysokou přidanou hodnotou ze zemědělských a potravinářských odpadů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
25359
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha - Hostivař, CZ
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence