Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Microbial, chemical and senzory characteristics of newly designed synbiotic fermented dairy beverages during storage. IUNS 20th International Congress of Nutrition, Granada, Spain

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000467" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000467 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Microbial, chemical and senzory characteristics of newly designed synbiotic fermented dairy beverages during storage. IUNS 20th International Congress of Nutrition, Granada, Spain

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to design new synbiotic fermented beverages containing fructans and probiotic microorganisms. Prepared synbiotic products were subjected to 30-days storage testing, during which bacterial counts, pH values and prebiotic content were monitored.

  • Název v anglickém jazyce

    Microbial, chemical and senzory characteristics of newly designed synbiotic fermented dairy beverages during storage. IUNS 20th International Congress of Nutrition, Granada, Spain

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to design new synbiotic fermented beverages containing fructans and probiotic microorganisms. Prepared synbiotic products were subjected to 30-days storage testing, during which bacterial counts, pH values and prebiotic content were monitored.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B274" target="_blank" >QI91B274: Výzkum a vývoj mléčných synbiotických fermentovaných výrobků.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů