Microbial, chemical and sensory characteristics of newly designed synbiotic fermented dairy beverages during storage.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F13%3AKU32" target="_blank" >RIV/26722861:_____/13:KU32 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.karger.com/Journal/Issue/261117" target="_blank" >http://www.karger.com/Journal/Issue/261117</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Microbial, chemical and sensory characteristics of newly designed synbiotic fermented dairy beverages during storage.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work was to design new synbiotic fermented beverages containing fructans and probiotic microorganisms. Prepared synbiotic products were subjected to 30-days storage testing, during which bacterial counts, pH values and prebiotic content were monitored.
Název v anglickém jazyce
Microbial, chemical and sensory characteristics of newly designed synbiotic fermented dairy beverages during storage.
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to design new synbiotic fermented beverages containing fructans and probiotic microorganisms. Prepared synbiotic products were subjected to 30-days storage testing, during which bacterial counts, pH values and prebiotic content were monitored.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B274" target="_blank" >QI91B274: Výzkum a vývoj mléčných synbiotických fermentovaných výrobků.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů