Nová pravidla pro bezlepkové výrobky.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000599" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000599 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nová pravidla pro bezlepkové výrobky.
Popis výsledku v původním jazyce
Nová legislativa o značení potravin včetně bezlepkových potravin. Preventivní značení. Publikace výsledků stanovení lepku ve VÚPP
Název v anglickém jazyce
New rules for gluten-free products.
Popis výsledku anglicky
New legislation on the labelling of food, including gluten-free foods. Precautionary labeling. Publication of the results of gluten determination in FRIP.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů