Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ověřená technologie QJ1210093/2016/1: Protokol poloprovozního ověření výroby sušeného extraktu konopného semene, fortifikovaného kurkuminem a enkapsulovanými probiotickými bakteriemi.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000643" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000643 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ověřená technologie QJ1210093/2016/1: Protokol poloprovozního ověření výroby sušeného extraktu konopného semene, fortifikovaného kurkuminem a enkapsulovanými probiotickými bakteriemi.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení obsahuje nové originální postupy přípravy fosfolipidového komplexu kurkuminu, šetrného sušení, enkapsulace probiotických bakterií a sušení vodného extraktu KS. Výsledný produkt může být ve formě nápoje, nebo ve formě polotovaru v podobě suchého prášku.

  • Název v anglickém jazyce

    Verified technology QJ1210093/2016/1: Protocol of pilot plant verification of production of a dried extract of hemp seed, fortified with curcumin phospholipid complex and encapsulated probiotic bacteria.

  • Popis výsledku anglicky

    New original methods of phospholipid curcumin complex preparation, gentle drying and encapsulation of probiotic bacteria and gentle drying of hemp seed water extract have been described. The final product can be in a form functional beverage or instant drink.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: Nové metody pro výrobu, kontrolu kvality a účinků probiotických potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    QJ1210093/2016/1

  • Číselná identifikace

    3/2017

  • Technické parametry

    Smlouva o využití a realizaci výsledků projektu NAZV MZe QJ12100093, ev. č. 3/2017, uzavřená s firmou C2P, s.r.o., IČO: 26003279 dne 11.1.2017.

  • Ekonomické parametry

    Předpokládá se výroba produktu firmou C2P, s.r.o. s ročním ziskem přibližně 150 tis. Kč.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    00027022

  • Název vlastníka

    VÚPP, v.v.i.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem