Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of Hop Drying in Chamber Dryer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F18%3A76606" target="_blank" >RIV/60460709:41310/18:76606 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.15159/AR.18.012" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.15159/AR.18.012</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.15159/AR.18.012" target="_blank" >10.15159/AR.18.012</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of Hop Drying in Chamber Dryer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This article is aimed at the analysis of the hop drying process in the chamber dryer with the Saaz hop variety. In comparison to belt dryers, chamber dryers clearly ensure continuous and more gentle drying during which the hops are not overdried and a moisture content of 10% is achieved practically only at the outlet of the dryer prior to conditioning.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of Hop Drying in Chamber Dryer

  • Popis výsledku anglicky

    This article is aimed at the analysis of the hop drying process in the chamber dryer with the Saaz hop variety. In comparison to belt dryers, chamber dryers clearly ensure continuous and more gentle drying during which the hops are not overdried and a moisture content of 10% is achieved practically only at the outlet of the dryer prior to conditioning.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40101 - Agriculture

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510004" target="_blank" >QJ1510004: Šetrný způsob konzervace pivovarských a dalších cenných látek chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agronomy Research

  • ISSN

    1406-894X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    16

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    221-229

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85048349083