Suchá směs s obsahem antioxidantů pro obohacení zejména pekařských nebo masných várobků a pekařský a masný výrobek obohacený touto směsí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000656" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000656 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Suchá směs s obsahem antioxidantů pro obohacení zejména pekařských nebo masných várobků a pekařský a masný výrobek obohacený touto směsí
Popis výsledku v původním jazyce
Řešení se týká oblasti potravinářství, konkrétně suché homogenizované směsi s obsahem antioxidantů pro obohacení zejména pekařských nabo masných výrobkůp a pekařského a masného výrobku obohaceného touto směsí.
Název v anglickém jazyce
A dry mix containing antioxidants for enrichment of especially bakery or meat products and a bakery and meat product enriched with this mixture
Popis výsledku anglicky
The solution relates to the food sector in particular a dry homogenized mixture containing antioxidants to enrich especially the bakery or meat products and the bakery and meat products enriched with this mixture.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
31210
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Jihočeská univerzita v Č. Budějovicích Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Jaroslav Auský MAUZ - výroba s.r.o. PEKAŘSTVÍ NODES, spol. s r.o.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence