Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků a pekařský, masný a mléčný výrobek obohacený touto složkou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.upv.cz" target="_blank" >http://www.upv.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků a pekařský, masný a mléčný výrobek obohacený touto složkou
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků podle tohoto technického řešení lze využít zejména v potravinářském průmyslu při výrobě pekařských, masných a mléčných výrobků s vyšší antioxidační aktivitou. Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků se vyznačuje tím, že je tvořena vodným výluhem z cibulových slupek.
Název v anglickém jazyce
An antioxidant ingredient for enrichment of especially bakery or meat or dairy products and a bakery, meat and dairy product enriched with this ingredient
Popis výsledku anglicky
The antioxidant component for enriching especially bakery or meat or dairy products according to this technical solution can be used especially in the food industry for the production of bakery, meat and dairy products with higher antioxidant activity. The antioxidant component for enriching especially bakery or meat or dairy products is characterized by the fact that it consists of an aqueous extract from onion husks.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
32058
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., PEKAŘSTVÍ NODES, spol. s r. o., MAUZ-výroba, s.r.o., Jaroslav Auský
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence