Směs na přípravu trvanlivého pečiva z pšenice dvouzrnky se sníženým obsahem rychle dostupné glukózy.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000666" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000666 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Směs na přípravu trvanlivého pečiva z pšenice dvouzrnky se sníženým obsahem rychle dostupné glukózy.
Popis výsledku v původním jazyce
Směs na přípravu trvanlivého pečiva z pšenice dvouzrnky se sníženým obsahem rychle dostupné glukózy (jako predikce glykemického indexu) je určena na přípravu sušenek a jiného pečiva z lineckého těsta. Směs je vhodná zejména pro osoby s diabetem nebo inzulinovou rezistencí.
Název v anglickém jazyce
A mixture for the preparation of cookies from emmer wheat with a reduced content of rapidly available glucose.
Popis výsledku anglicky
The mixture for the preparation of biscuits from emmer wheat with a reduced content of fast-available glucose (as a prediction of the glycemic index) is intended for the preparation of biscuits and other pastry made from sweet dough. The mixture is especially suitable for people with diabetes or insulin resistance
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
30749
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v,v,i, ProBio,obchodní společnost s r.o
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence