Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs na přípravu trvanlivého pečiva z pšenice dvouzrnky se sníženým obsahem rychle dostupné glukózy.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000666" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000666 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs na přípravu trvanlivého pečiva z pšenice dvouzrnky se sníženým obsahem rychle dostupné glukózy.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Směs na přípravu trvanlivého pečiva z pšenice dvouzrnky se sníženým obsahem rychle dostupné glukózy (jako predikce glykemického indexu) je určena na přípravu sušenek a jiného pečiva z lineckého těsta. Směs je vhodná zejména pro osoby s diabetem nebo inzulinovou rezistencí.

  • Název v anglickém jazyce

    A mixture for the preparation of cookies from emmer wheat with a reduced content of rapidly available glucose.

  • Popis výsledku anglicky

    The mixture for the preparation of biscuits from emmer wheat with a reduced content of fast-available glucose (as a prediction of the glycemic index) is intended for the preparation of biscuits and other pastry made from sweet dough. The mixture is especially suitable for people with diabetes or insulin resistance

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    30749

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v,v,i, ProBio,obchodní společnost s r.o

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence