Bezlepková směs na palačinky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000674" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000674 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepková směs na palačinky
Popis výsledku v původním jazyce
Řešení se týká bezlepkové směsi na přípravu palačinek na bázi pseudocereálií, pohanky, quinoy a amarantu, a čiroku, pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Směs nevyžaduje přidat mléko. je tudíž vhodná i pro osoby s laktózovou intolerancí a alergií na bílkoviny kravského mléka.
Název v anglickém jazyce
A gluten-free pancake mixture
Popis výsledku anglicky
The solution focuses on gluten-free mixture for pancake preparation based on flour from pseudocereals, buckwheat, quinoa and amarant, and sorghum, for people with intolerance to gluten. The mixture does not require addiition of milk, therefore it is also suitable for people with lactose intolerance and allergy to cow`s milk proteins.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
31079
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence