Pomazánka s vysokým obsahem vlákniny, vyrobená z nativního pivovarského mláta
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000695" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000695 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pomazánka s vysokým obsahem vlákniny, vyrobená z nativního pivovarského mláta
Popis výsledku v původním jazyce
Potravina typu pomazánky nebo paštiky s vysokým obsahem vlákniny je vyrobena z mokrého pivovarského mláta (minimálně 50 % hmotnostních). To musí být předem mechanicky upraveno. Potravina obsahuje různé potravinářské přísady. Obsahuje málo tuků a je vhodnou potravinou při redukční dietě. Svým zpracováním a konečným obsahem vody je mikrobiálně bezpečná.
Název v anglickém jazyce
A spread with high fibre content, made from native spent grains
Popis výsledku anglicky
Food of the type of spread or paste with high fiber content is made from wet brewing dough (minimum 50% by weight). This must be mechanically modified in advance. The food contains various food ingredients. It contains little fat and is a good food for the reducing diet. Its processing and final water content is microbial safe.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
30406
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha 10 - Hostivař
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence