Čokoláda ochucená přídavkem bylinek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000700" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000700 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Čokoláda ochucená přídavkem bylinek
Popis výsledku v původním jazyce
Čokoláda obsahuje 3-10 % hmotnostních vysokým tlakem ošetřeného homogenátu z bylinek. Výhodou je, že se rozmixovananá čerstvá bylinka dostává do zažívacího traktu, kde má příznivé zdravotní účinky spolu s účinky čokoládové hmoty.
Název v anglickém jazyce
Chocolate flavoured with the addition of herbs
Popis výsledku anglicky
Chocolate contains 3-10% by weight of high-pressure treated homogenate from herbs. The advantage is that the freshly blended herb gets into the digestive tract where it has beneficial health effects along with the effects of chocolate.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510160" target="_blank" >QJ1510160: Nové technologie získávání biologicky aktivních látek z léčivých a aromatických rostlin jako zdrojů účinných látek botanických pesticidů a potravinových doplňků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
31126
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha 10, Hostivař
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence