Potravinářská hmota ze syrovátkového proteinu a lněné vlákniny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000048" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000048 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinářská hmota ze syrovátkového proteinu a lněné vlákniny
Popis výsledku v původním jazyce
Potravinářská hmota ze syrovátkového proteinu a lněné vlákniny podle tohoto technického řešení je využitelná ve všech pekárenských provozech. Vyznačuje se tím, že obsahje syrovátkový protein a lněnou vlákninu. Obsahuje minimálně 20 % hmotn. sušené syrovátky a 12 % hmotn. mlýnského produktu ze zlatého nebo hnědého lnu.
Název v anglickém jazyce
A foodstuff material made from whey protein and flax fibre
Popis výsledku anglicky
Food mixture composed from the whey protein and flax fiber of the present invention is applicable to all bakery operations. It contains at least 20 wt. whey powder and 12 wt. mill product of gold or brown flax.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
31859
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence