Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prebiotický preparát s galaktooligosacharidy a syrovátkovými bílkovinami na bázi zahuštěné syrovátky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925631" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925631 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0036/uv036415.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0036/uv036415.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Prebiotický preparát s galaktooligosacharidy a syrovátkovými bílkovinami na bázi zahuštěné syrovátky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prebiotický preparát na bázi zahuštěné syrovátky, delaktózované zahuštěné syrovátky nebo směsi zahuštěné syrovátky a odstředěného mléka, vyznačující se tím, že v závislosti na použité surovině obsahuje 5 až 11 % hmotn. bílkovin, 20 až 50 % hmotn. sacharidů, z toho nejméně 3 % hmotn. galaktooligosacharidů, 5 až 11 % hmotn. popelovin a 40 až 70 % hmotn. vody.

  • Název v anglickém jazyce

    Prebiotic preparation with galactooligosaccharides and whey proteins based on concentrated whey

  • Popis výsledku anglicky

    A prebiotic preparation based on concentrated whey, delactosed concentrated whey or a mixture of concentrated whey and skimmed milk, characterized by the fact that, depending on the raw material used, it contains 5 to 11% by weight. protein, 20 to 50 wt.% carbohydrates, of which at least 3% 5 wt. galactooligosaccharides, 5 to 11 wt.% ash and 40 to 70 wt.% water.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Využití enzymatického a probiotického potenciálu mikroorganismů k vývoji nových a zvýšení kvality a trvanlivosti stávajících mléčných a pekárenských výrobků.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    36415

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)