Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000077" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000077 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.potravinybezlepku.cz/Upload/1/bezlepkove_potraviny_skr_ivan-slukova_rysova_.pdf" target="_blank" >http://www.potravinybezlepku.cz/Upload/1/bezlepkove_potraviny_skr_ivan-slukova_rysova_.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na semináři Bezpečná výživa – netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II., 2. 6. 2018 VŠCHT Praha, Přednáška ohledně současného stavu ve výrobě bezlepkových potravin.
Název v anglickém jazyce
Present state in gluten-free food production
Popis výsledku anglicky
Lecture at the seminar Safe nutrition - non-traditional foods, new type foods and supplements II., 2. 6. 2018, University of Chemistry and Technology, Prague, Lecture on the current situation in the production of gluten-free foods.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů