Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000077" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000077 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.potravinybezlepku.cz/Upload/1/bezlepkove_potraviny_skr_ivan-slukova_rysova_.pdf" target="_blank" >http://www.potravinybezlepku.cz/Upload/1/bezlepkove_potraviny_skr_ivan-slukova_rysova_.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška na semináři Bezpečná výživa – netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II., 2. 6. 2018 VŠCHT Praha, Přednáška ohledně současného stavu ve výrobě bezlepkových potravin.

  • Název v anglickém jazyce

    Present state in gluten-free food production

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture at the seminar Safe nutrition - non-traditional foods, new type foods and supplements II., 2. 6. 2018, University of Chemistry and Technology, Prague, Lecture on the current situation in the production of gluten-free foods.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů