Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XXII CONGRESS EUROFOODCHEM

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928217" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928217 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://xxiieurofoodchem.com/" target="_blank" >https://xxiieurofoodchem.com/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    XXII CONGRESS EUROFOODCHEM

  • Popis výsledku v původním jazyce

    During the conference, participants presented six plenary lectures, six keynote lectures, 60 oral communications, and 15 flash presentations. Moreover, the number of 105posters were exhibited and presented. All the contributions corresponded to one of the following topics - Food composition, quality and safety, Food Sustainability, including byproducts valorization, Novel foods. Food and health, functional foods and ingredients, Chemical reactions and interactions of food components, Chemical changes in food under processing and storage, Food adulteration, authenticity and traceability, Novel methods for food chemistry, and Food contaminants.

  • Název v anglickém jazyce

    XXII CONGRESS EUROFOODCHEM

  • Popis výsledku anglicky

    During the conference, participants presented six plenary lectures, six keynote lectures, 60 oral communications, and 15 flash presentations. Moreover, the number of 105posters were exhibited and presented. All the contributions corresponded to one of the following topics - Food composition, quality and safety, Food Sustainability, including byproducts valorization, Novel foods. Food and health, functional foods and ingredients, Chemical reactions and interactions of food components, Chemical changes in food under processing and storage, Food adulteration, authenticity and traceability, Novel methods for food chemistry, and Food contaminants.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Belgrade, Serbia

  • Stát konání akce

    RS - Srbská republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    350

  • Počet zahraničních účastníků

    345

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce