Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XXI EUROFOODCHEM CONFERENCE

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43922917" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43922917 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    XXI EUROFOODCHEM CONFERENCE

  • Popis výsledku v původním jazyce

    During the conference, participants presented six plenary lectures, 25 oral communications, and 18 flash communications. Moreover, the number of 129 posters were exhibited and presented. All the contributions corresponded to one of the following topics -food composition and authenticity, functional foods, food processing, food safety, circular economy in the food value chain, healthy and sustainable diets, and future foods. A webinar on Scientific Writing took also place as a satellite course. Following the XXI EuroFoodChem Conference, a Special Issue will be published in Food Research International.

  • Název v anglickém jazyce

    XXI EUROFOODCHEM CONFERENCE

  • Popis výsledku anglicky

    During the conference, participants presented six plenary lectures, 25 oral communications, and 18 flash communications. Moreover, the number of 129 posters were exhibited and presented. All the contributions corresponded to one of the following topics -food composition and authenticity, functional foods, food processing, food safety, circular economy in the food value chain, healthy and sustainable diets, and future foods. A webinar on Scientific Writing took also place as a satellite course. Following the XXI EuroFoodChem Conference, a Special Issue will be published in Food Research International.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    on-line

  • Stát konání akce

    PT - Portugalská republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    250

  • Počet zahraničních účastníků

    245

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce