Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43917000" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43917000 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky: Doplňky stravy pro sportovní výživu; Principy toxikologie potravin; Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin; Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii; Vybrané potraviny nového typu (Novel Food) - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti; Významné toxické látky v potravinách
Název v anglickém jazyce
Safe Food - Non-traditional foods, Novel Foods and supplements II
Popis výsledku anglicky
Lectures: Supplements for sports nutrition; Principles of food toxicology; The current situation in the production of gluten-free foods; Foods for special nutrition - types, properties and uses in dietetics; Selected Novel Food - properties, potential applications and contexts; Significant toxic substances in food
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
75
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce