Pravděpodobné trendy ve výrobě potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004040" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004040 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pravděpodobné trendy ve výrobě potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Je podán přehled hlavních trendů ve výrobě potravin v příštím století (zlepšení senzorických vlastností, prodloužení doby trvanlivosti, zvýšení nutriční hodnoty, funkční a nové potraviny, pohotové potraviny a potraviny pro rychlé občerstvení atd.).
Název v anglickém jazyce
Probably trends of food production
Popis výsledku anglicky
Overview of main trends in food production in next century is done (improving of sensory properties, prolongation of storage time, increasing of nutritive value, functional and novel foods, convinience and fast foods etc.).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
4-4
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—