Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pravděpodobné trendy ve výrobě potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004040" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004040 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pravděpodobné trendy ve výrobě potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Je podán přehled hlavních trendů ve výrobě potravin v příštím století (zlepšení senzorických vlastností, prodloužení doby trvanlivosti, zvýšení nutriční hodnoty, funkční a nové potraviny, pohotové potraviny a potraviny pro rychlé občerstvení atd.).

  • Název v anglickém jazyce

    Probably trends of food production

  • Popis výsledku anglicky

    Overview of main trends in food production in next century is done (improving of sensory properties, prolongation of storage time, increasing of nutritive value, functional and novel foods, convinience and fast foods etc.).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Zemědělec

  • ISSN

    1211-3816

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    9

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    4-4

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus