Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Současné trendy ve speciální výživě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000074" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000074 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/" target="_blank" >https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Současné trendy ve speciální výživě

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednášky v rámci Týdnu vědy na VÚPP v Praze dne 10. 11. 2018. Přednáškový blok v VÚPP určený pro širokou veřejnost na téma Cukry v potravinách – máme se jich bát? dále pak přednáška o Reformulaci potravin a poté přednáška o Bezpečném zacházení s potravinami v kuchyni. Pro návštěvníky byl připraven i doprovodný program, ve kterém nechyběla prohlídka vybraných pracovišť a přístrojů.

  • Název v anglickém jazyce

    Current trends in special nutrition

  • Popis výsledku anglicky

    Lectures within the Science Week at VÚPP in Prague on November 10, 2018.Lecture block at VÚPP for the general public on Sugars in food - should we be afraid of them? followed by a lecture on Food reformulation and a lecture on Safe food handling in the kitchen. An accompanying program was prepared for visitors, including a tour of selected workplaces and devices.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů