Současné trendy ve speciální výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000074" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000074 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/" target="_blank" >https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Současné trendy ve speciální výživě
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky v rámci Týdnu vědy na VÚPP v Praze dne 10. 11. 2018. Přednáškový blok v VÚPP určený pro širokou veřejnost na téma Cukry v potravinách – máme se jich bát? dále pak přednáška o Reformulaci potravin a poté přednáška o Bezpečném zacházení s potravinami v kuchyni. Pro návštěvníky byl připraven i doprovodný program, ve kterém nechyběla prohlídka vybraných pracovišť a přístrojů.
Název v anglickém jazyce
Current trends in special nutrition
Popis výsledku anglicky
Lectures within the Science Week at VÚPP in Prague on November 10, 2018.Lecture block at VÚPP for the general public on Sugars in food - should we be afraid of them? followed by a lecture on Food reformulation and a lecture on Safe food handling in the kitchen. An accompanying program was prepared for visitors, including a tour of selected workplaces and devices.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů