Jak se stanoví lepek v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1085" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1085 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jak se stanoví lepek v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška zaměřená na způsob stanovení lepku v potravinách a potravinářských surovinách. Byly prezentovány poslední výsledky analýz ve VÚPP.
Název v anglickém jazyce
How to determine gluten in foods
Popis výsledku anglicky
Lecture focused on the method of determination gluten in food and food raw materials. The latest results of gluten analyzes in the VÚPP were presented.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů