Sůl v potravinách: jak ji (ne)jíst a kolik
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A997" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:997 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sůl v potravinách: jak ji (ne)jíst a kolik
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro laiky - studenty o soli, spotřebě soli a nutnosti omezovat jejích konzumaci.
Název v anglickém jazyce
Salt in food: how to eat it (or not to eat it) and how much
Popis výsledku anglicky
Lecture for lay people - students about salt, salt consumption and about the need to limit its consumption.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů