Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Informace na obalech potravin - co nám vlastně říkají

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1133" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1133 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://youtu.be/WuSj7lBGWHM" target="_blank" >https://youtu.be/WuSj7lBGWHM</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Informace na obalech potravin - co nám vlastně říkají

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obal potravin je často jedinou formou komunikace mezi zákazníkem a výrobcem. Výrobce sice může vizuálně pojmout obal podle svých představ, při navrhování se však musí držet určitých legislativních pravidel. I každý konzument má při výběru potravin jiné priority (země původu potravin, složení potravin, alergeny, způsob skladování, výživové údaje, bio potraviny aj.). Tato přednáška má za cíl upozornit na důležité údaje na obalech a ukázat zajímavá označení potravin (výživová, regionální aj.). Jaké jsou povinné a nepovinné údaje na obalech? Co si máme z těch všech informací odnést a na co se zaměřit?

  • Název v anglickém jazyce

    Information on food packaging - what they actually tell us

  • Popis výsledku anglicky

    Food packaging is often the only form of communication between the customer and the manufacturer. Although the manufacturer can visually hold the packaging according to his ideas, he must follow certain legislative rules when designing. Each consumer also has different priorities when choosing food (country of origin of food, food composition, allergens, method of storage, nutritional information, organic food, etc.). This lecture aims to draw attention to important information on packaging and to show interesting food labels (nutritional, regional, etc.). What are the mandatory and optional information on the packaging? What should we take away from all this information and what should we focus on?

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče