Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Klíčení zdar - luštěniny tím získají na chuti i zdraví

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3A1160" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:1160 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Kliceni-zdar---lusteniny-tim-ziskaji-na-chuti-i-zdravi__s10012x19980.html" target="_blank" >https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Kliceni-zdar---lusteniny-tim-ziskaji-na-chuti-i-zdravi__s10012x19980.html</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Klíčení zdar - luštěniny tím získají na chuti i zdraví

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Luštěniny jsou bezlaktózový a bezlepkový poklad. Jde o surovinu vhodnou téměř pro každého. Luštěniny představují skvělý zdroj zdravých tuků, bílkovin, sacharidů a vlákniny. Jsou vhodné i pro jedince, kteří drží redukční diety. Pokud se navíc nechají naklíčit, jejich nutriční a senzorická kvalita vylepší.

  • Název v anglickém jazyce

    Viva sprouting - legumes are more tasty and healthy

  • Popis výsledku anglicky

    Legumes are lactic-free and gluten-free amazing foods. They are suitable almost for everybody. Legumes are source of healthy lipids, proteins, saccharides a fiber. They are suitable even for people on reducing diets. If legumes are sprouted, their nutritional and sensory quality get better.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910103" target="_blank" >QK1910103: České bylinky pro nové potraviny podporující zdraví populace</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů