Těsto na koláč se zvýšeným obsahem bílkovin
Popis výsledku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Těsto na koláč se zvýšeným obsahem bílkovin
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká receptury na těsto na koláč, které je speciální tím, že má zvýšený obsah bílkovin. Těsto je bezlepkové, s přidanou vlákninou a neobsahuje přidaný cukr ani mléko. Těstoobsahuje rostlinné homogenáty bezu černého a šeříku obecného.
Název v anglickém jazyce
Pie dough with increased protein content
Popis výsledku anglicky
The technical solution relates to a pie dough recipe that is special in that it has an increased content proteins. The dough is gluten-free, with added fiber and contains no added sugar or milk. Doughcontains plant homogenates without black elderberry and common lilac.
Klasifikace
Druh
Fuzit - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
36590
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Základní informace
Druh výsledku
Fuzit - Užitný vzor
OECD FORD
Food and beverages
Rok uplatnění
2022