Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Alternativní potraviny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000014" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000014 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Alternativní potraviny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek byl součástí akce "26. Symposion Gymnázia Jana Keplera a byla zaměřena na vývoj a nabídku v oblasti alternativních potravin - alternativy pro maso, masné výrobky, mléko a mléčné výrobky. Zmíněny byly aspekty z hlediska životního prostředí, výživy a jejich složení. Akce se konala ve dnech 16. - 18. 11. 2023; vlastní přednáška byla 17.11.2023

  • Název v anglickém jazyce

    Alternative foods

  • Popis výsledku anglicky

    The contribution was part of the event "26th Jan Kepler Gymnasium Symposion and was focused on the development and offer in the field of alternative foods - alternatives for meat, meat products, milk and dairy products. Aspects concerning the environment, nutrition and their composition were mentioned. The event took place on 16 - 18 November 2023; the actual lecture was on 17 November 2023

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů