Alternativní potraviny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000014" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000014 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Alternativní potraviny
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek byl součástí akce "26. Symposion Gymnázia Jana Keplera a byla zaměřena na vývoj a nabídku v oblasti alternativních potravin - alternativy pro maso, masné výrobky, mléko a mléčné výrobky. Zmíněny byly aspekty z hlediska životního prostředí, výživy a jejich složení. Akce se konala ve dnech 16. - 18. 11. 2023; vlastní přednáška byla 17.11.2023
Název v anglickém jazyce
Alternative foods
Popis výsledku anglicky
The contribution was part of the event "26th Jan Kepler Gymnasium Symposion and was focused on the development and offer in the field of alternative foods - alternatives for meat, meat products, milk and dairy products. Aspects concerning the environment, nutrition and their composition were mentioned. The event took place on 16 - 18 November 2023; the actual lecture was on 17 November 2023
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů