Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Databáze bezlepkových potravin – Je třeba se bát?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000033" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000033 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Databáze bezlepkových potravin – Je třeba se bát?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška pro osoby s intolerancí lepku na18. Fóru celiaků, Gluten Free Prague Expo 2023, PVA Letňany, 20. 5. 2023. Seznámení veřejnosti s databází Potraviny bez lepku a s výsledky stanovení lepku v jednotlivých výrobcích.

  • Název v anglickém jazyce

    Gluten-Free Food Database - Should You Be Afraid?

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture for people with gluten intolerance on the 18th. Celiac Forum, Gluten Free Prague Expo 2023, PVA Letňany, 20/05/2023. Public introduction to the Gluten-Free Foods database and the results of gluten determination in individual products.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů