Databáze bezlepkových potravin – Je třeba se bát?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000033" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000033 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Databáze bezlepkových potravin – Je třeba se bát?
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro osoby s intolerancí lepku na18. Fóru celiaků, Gluten Free Prague Expo 2023, PVA Letňany, 20. 5. 2023. Seznámení veřejnosti s databází Potraviny bez lepku a s výsledky stanovení lepku v jednotlivých výrobcích.
Název v anglickém jazyce
Gluten-Free Food Database - Should You Be Afraid?
Popis výsledku anglicky
Lecture for people with gluten intolerance on the 18th. Celiac Forum, Gluten Free Prague Expo 2023, PVA Letňany, 20/05/2023. Public introduction to the Gluten-Free Foods database and the results of gluten determination in individual products.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů