Bezlepková dieta v praxi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000074" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000074 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/17:00000671 RIV/00027022:_____/23:N0000001 RIV/00027022:_____/24:N0000020 RIV/00027022:_____/24:N0000029
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepková dieta v praxi
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o prezentaci, která popisuje současný stav v oblasti bezlepokové diety a jejího zlepšení ź pohledu bezlepkových potravin a pokrmů a jejich kvality. Prezentace byla přednesena na akci: seminář Strategie AV 21 „Potraviny pro budoucnost“, 30. 10. 2023, přednášková síň Akademie věd ČR, Národní třída
Název v anglickém jazyce
Gluten-free diet in practice
Popis výsledku anglicky
Presentation describes the current situation in the field of gluten-free and its improvement in terms of the range of gluten-free foods and dishes and their quality. The presentation was given at the event: conference Strategy AV 21 "Food for the future", 30 October 2023, lecture hall of the Academy of Sciences of the Czech Republic, Národní třída
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů