Bezlepkové potraviny a pokrmy v běžném životě celiaka 2
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000075" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000075 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vupp.cz/wp-content/uploads/2024/03/Bezlepkove-potraviny-a-pokrmy-v-beznem-zivote-celiaka_3.10.2023_LG.pdf" target="_blank" >https://www.vupp.cz/wp-content/uploads/2024/03/Bezlepkove-potraviny-a-pokrmy-v-beznem-zivote-celiaka_3.10.2023_LG.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepkové potraviny a pokrmy v běžném životě celiaka 2
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o prezentaci, která popisuje současný stav v oblasti bezlepkových potravin a pokrmů, jejich sortiment, označování a kvalitu z pohledu výživy. Prezentace byla přednesena na akci: Bezlepkové odpoledne ve společnosti Globus ČR, v.o.s., České Vrbné 2327, České Budějovice, 3. 10. 2023
Název v anglickém jazyce
Gluten-free foods and dishes in the everyday life of a celiacs 2
Popis výsledku anglicky
Presentation describes the current situation in the field of gluten-free foods and dishes, their assortment, labeling and quality from the point of view of nutrition. The presentation was given at the event: "Gluten-free afternoon" orginised by Globus ČR, v.o.s., České Vrbné 2327, České Budějovice, 3. 10. 2023
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů