Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zkušenosti se stanovením alergenů ELISA metodou.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000037" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000037 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Zkušenosti se stanovením alergenů ELISA metodou.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prezentace shrnula zkušenosti se stanovením obsahu různých potravinových alergenů v potravinách na trhu doporučenými ELISA metodami. Seminář Analýza potravín 2024, 20.9.2024 Bratislava, Slovenská národní galerie

  • Název v anglickém jazyce

    Experience with the determination of allergens by the ELISA method.

  • Popis výsledku anglicky

    The presentation summarized the experience with determining the content of various food allergens in food on the market using the recommended ELISA methods. Food Analysis conference 2024, 20/09/2024, Bratislava, Slovak National Gallery

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů