Zkušenosti se stanovením alergenů ELISA metodou.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000037" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000037 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zkušenosti se stanovením alergenů ELISA metodou.
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace shrnula zkušenosti se stanovením obsahu různých potravinových alergenů v potravinách na trhu doporučenými ELISA metodami. Seminář Analýza potravín 2024, 20.9.2024 Bratislava, Slovenská národní galerie
Název v anglickém jazyce
Experience with the determination of allergens by the ELISA method.
Popis výsledku anglicky
The presentation summarized the experience with determining the content of various food allergens in food on the market using the recommended ELISA methods. Food Analysis conference 2024, 20/09/2024, Bratislava, Slovak National Gallery
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů